Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Kozyatağı Keroessa Güzellik Merkezi‘nde Neostrata ve Exuviance ürünleriyle 3 seans Cilt temizleme, peeling, buhar ozon terapi, maske, siyah nokta temizleme, HF Frekans, nemlendirme, lifting masajı ve serumdan oluşan Cilt bakımı hizmeti 400 TL yerine %94 indirimle 24,90 TL. (3 Ay Geçerlidir.)

  • 13 yıl önce
  • 1941 defa incelendi
  • starstar
Kozyatağı Keroessa Güzellik Merkezi'nde Neostrata ve Exuviance ürünleriyle 3 seans Cilt temizleme ve detaylı bakım 400 TL yerine 24,90 TL
Keroessa Güzellik Merkezi Keroessa, profesyonel kadrosu ile selülit bakımları, vücut bakımı, cilt bakımı, tırnak bakımı ve kalıcı makyaj gibi birçok üniteye sahip geniş yelpazesi ile öncelikle sağlığınızı korumayı, daha sonra sizleri en son teknoloji yardımıyla güzellik alanında sonsuz doyuma ulaştırmayı hedefler. "Ekonomik ve lüks bir güzellik her insanın hakkıdır." prensibiyle erkek ve bayan estetiğinde 1. sınıf kalitesi ile hizmet vermektedir. Güzel olmak için pahalı kozmetik ürünlere, sağlığınızı tehlikeye sokan metotlara gerek yok. Güzelliğe dair doğanın size söyleyeceği çok şey var. Ona kulak verdiğinizde kalıcı ve eşsiz bir güzelliğe kavuşmak çok kolay olacak.
Kozyatağı Keroessa Güzellik Merkezi'nde
Neostrata ve Exuviance ürünleriyle 3 seans
Cilt temizleme, peeling, buhar ozon terapi,

Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 400,00 TL - İndirimli Fiyatı : 24,90 TL - İndirim Oranı : % 94
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Devir Fırsat Devri Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Kasım 2011
  • Trafik

    : 1941