Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Kartal Titanic Business Hotel’de Hafta İçi Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları 60 TL Yerine 29 TL!

  • 11 yıl önce
  • 359 defa incelendi
  • starstarstar
Kartal Titanic Business Hotel’de Hafta İçi Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları

Fırsat Seçenekleri;
  • Hafta İçi Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları 29 TL!
  • Hafta Sonu Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Locanium, Kar Çeşmesi ve Macera Duşu Kullanımları 39 TL!

#2#

Kış İlkbahara dönerken, İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun çünkü Marmara’ya, adalara karşı derin bir nefes alacak ve Titanic Hotel’in ayrıcalıklı, zarif ve işlevsel ayrıntılarla dizayn edilmiş odalarında muhteşem bir tatilin tadına varacaksınız!

TITANIC BUSİNESS HOTEL ASIA

Sabiha Gökçen Havalimanı, şirket ofisleri ve alışveriş merkezlerine rahat ulaşılabilir bir noktada olan Titanic Business Kartal, İstanbul Anadolu yakasında iş konaklamaları için elverişli bir konumdadır.

İstanbul iş otelleri arasında en genişlerinden olan 192 odası ve süiti, zarif ve işlevsel ayrıntılarla dekore edilmiştir. Lüks banyo malzemeleri ile donatılmış odalarda kablosuz internet ücretsiz olarak sunulmaktadır. Birçok oda göz alıcı bir Marmara Denizi ve Adalar panoramasına bakmaktadır.

Titanic Business Kartal'da, şehrin en iyi yeme-içme deneyimlerinden birini yaşamanız için, yerel ve uluslararası mutfakları sunan Alesta Restaurant'tan, muhteşem Marmara Denizi ve Adalar manzaralı Compass Restaurant & Bar'a kadar birçok farklı seçenek bulunuyor.

İstanbul Asya yakasındaki, iş toplantısı, yemek ve düğün gibi 1200 kişiye kadar olan her tür etkinlik için toplam 23 toplantı salonu ve banket alanı bulunan Titanic Business Kartal en ideal seçenekleri sunuyor.

Titanic Wellness & Spa bünyesindeki, fitness merkezi, açık havuz ya da SPA'ya rahatlamak ve formda kalmak için yapılacak bir ziyaret, ruhu ve bedeni yeniliyor.

#3#

Fitness Merkezi;

Fitness salonlarında, kullanımı kolay egzersiz aletleri ile uzmanlar eşliğinde, kardiovasküller, vücut şekillendirme, spor branşlarına ve iyileştirmeye yönelik egzersizler yapılmaktadır.

Üyelerimizin vücut ölçümleri analiz edildikten sonra kişiye özel programlar oluşturulmaktadır. 6 ile 8 haftada bir ise bu ölçüm ve programlar yenilenmekte ve bu süreç içerisinde üyelerimizin gelişimleri takip edilmektedir.

Ayrıca haftada 31 saat grup egzersizlerimiz yapılmaktadır.

Otel misafirlerimizin ücretsiz olarak faydalanabileceği fitness merkezimiz hafta içi 07.00 ile 23.00, hafta sonu ise 08.00 ile 22.00 arasında hizmet vermektedir.

#4#

Spa;

Dingin, hijyenik ve çok şık dekore edilmiş, özgün ve dilendirici SPA müziği ile hoş kokulu buhurdanlıkların süslediği, dekoratif mumların aydınlattığı, huzur verici bir ortamda, ruhsal ve bedensel dinginliğe ulaşmanın gizemini keşfederken, kişiye özel tasarlanan seanslarla bedeninizi ve benliğinizi su, buhar, ışık ve kokular ile şımartabilirsiniz.

Hizmetler;

Titanic Business Hotel'de, konaklamanız sırasında ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için sunduğumuz hizmet ve servisler:
  • Tüm genel alanlar ve odalarda ücretsiz kablosuz internet bağlantısı
  • İş merkezinde PC, printer, scanner, fax ve fotokopi makinesi kullanımı
  • 24 saat oda servisi
  • Çamaşır ve kuru temizleme servisi
  • Ücretsiz kapalı otopark
  • Vale hizmeti
  • Kuaför
  • Fiziksel engellilere uygun dizayn edilmiş genel alanlar
  • Wheelchair accessible public areas

#5#

Lokasyon;

İstanbul Anadolu Yakası'nda iş oteli

Titanic Business Hotel Asia şehrin sanayi ve ticaret noktalarından Kartal'da sizi karşılıyor. Ankara asfaltının hemen yanı başında yer otelimiz birçok yerli ve yabancı şirket ofisi ve üretim tesisi ile çevrili bir konumda bulunuyor. Titanic Business Asia'dan, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Park Formula pistine de araçla kolayca ulaşılabiliyor.

#6#

Bu fırsat Titanic Business Hotel Asia tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat 12.08.2013 tarihine kadar geçerlidir.

Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için telefon numarası : 216 453 50 85 / 0 530 967 21 78

Rezervasyon iptali en az 48 saat öncesinden bildirilmelidir.

Tesis kullanım saatleri 08:00-19:00 arasındadır ancak, düğün ve iftar organizasyonlarına denk geldiği günlerde açık havuz kullanımı 16:00'a kadar kullanılmaktadır.

Havuz girişlerinde bone kullanılması gerekmektedir.

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

E posta adresinize 13 haneli Fırsat Kodunuz gelecek. Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarım linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

Rezervasyonu yapılıp onay verilen kodlar için iptal ve iade yapılamamaktadır...

Rezervasyon yapıldıktan sonra iptal iade yapılmaz.

Rezervasyon yapılmadığı taksdirde satın alım tarihinden itibaren 7 gün içerisindeki iptallerde iade ödeme aracına, 7 günden sonra geçerlilik tarihine kadar olan iptaller kumbaraya yapılacaktır.

Kampanya geçerlilik tarihinden sonra iade yapılamayacaktır.

Rezervasyon otel müsaitliğine göre alınır.




Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 60,00 TL - İndirimli Fiyatı : 29,00 TL - İndirim Oranı : % 52
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Birlikte Alalım Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 25 Temmuz 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 359