Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

İspanyolca yada Rusça Fırsatı 280 Saat 270 TL! Yabancı dil Öğrenmek Strateji Gerektirir! Yabancı öğretmenler eşliğinde 80 saatlik (2 kur) İspanyolca yada Rusça + 100 saat konuşma + 100 saat gramer dersi, 2400TL yerine sadece 270TL. (1 yıl geçerli)

  • 13 yıl önce
  • 372 defa incelendi
  • 8 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar

Rusça

Rusça öğrenme konusunda başarılı olabilmeniz için 2 altın kural var: Rusça Temel Dilbilgisi kurallarını çok iyi öğrenmelisiniz. Özellikle, Rusça Dilbilgisinde Padej adı verilen isimlerin çekim hallerini bir ´amatör dilbilimci´ seviyesinde öğrenmeniz ve pratikte kullanabilmeniz gerekmektedir. Bu kuralları öğrenmezseniz, Rusça konuşamazsınız. Maalesef, Rusça, İngilizce gibi kolay ezberlenen bir dil değildir. Rusça Kursu seçiminde çok dikkatli olmalısınız. Rusça, en iyi bir Rus’tan öğrenilmez çünkü herhangi bir Rus her ne kadar çat pat Türkçe konuşmayı öğrenmiş olsa da Türkçe ve Rusça gramer kurallarını bilmez. Kulaktan dolma Rusça öğrenmek Rusça bilmek değildir. Herkes 1 saat içinde 10 Rusça kelimeyi çok güzel ezberleyebilir. Rusya´da yaşayan bir Türk, bir yıl içinde 300-400 kelime ile konuşabilir. Maalesef Rusça öğrenmek bu kadar kolay değildir. Bu yüzden, gideceğiniz Rusça Kursu size Rusça´yı gerçekten öğretebilmelidir. Rusça eğitmen hem Türkçe hem de Rusça dillerini çok iyi bilmelidir ve bu işin üst düzeyde eğitimini almış olmalıdır. Aradığınız tüm bu özellikler ise Anadolu Kariyer’de  var. Rusça’yı öğrenmek için bu fırsatı kaçırmayın!

İspanyolca

İspanyolca'ya duyulan ilgi, Avrupa Birliği'nde İngilizce'den sonra en çok konuşulan dil olması nedeniyle her geçen gün katlanarak artmaktadır. İstatistiklere göre, 2020 yılına erişildiğinde 100 Amerikalıdan 40'ının anadilinin İspanyolca olacağı görülmektedir. Bu nedenle İspanyolca'nın dünyada en çok konuşulan ikinci dil olma özelliği vardır. Son yıllarda oldukça rağbet gören İspanyolca, Almanya'dan Japonya'ya kadar çok sayıda ülkedeki okullarda zorunlu seçmeli ders seviyesinde okutulmaktadır.İspanyolca'ya bu denli bir ilgi olduğundan şirketler işe alımlarda İngilizce ile birlikte İspanyolca da bilen adaylar arasından seçim yapmaktadırlar.

Neden İspanyolca?  

İspanyolca öncelikle Amerika olmak üzere, dünyanın çeşitli bölgelerinde ikinci resmi yazışma dili statüsüne girdikten sonra, ticari ilişkilerde de yaygın kullanımı olan ortak bir ticari dil halini almıştır. Türkiye de diğer gelişmekte olan ülkeler gibi, ticari bağlantılarında İngilizce ile birlikte İspanyolca'yı kullanmaya başlamış, böylece kısa bir sürede ticaretin birçok alanında İspanyolca hakim bir pozisyone yükselmiştir.

 





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 2.00 TL - İndirimli Fiyatı : 270.00 TL - İndirim Oranı : % 89
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 14 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Aralık 2011
  • Trafik

    : 372