Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Fit Bir Vücuda Sahip Olmak Artık Çok Kolay! Albinamed Güzellik Merkezi‘nde Toplam 15 Seanslık Zayıflama Paketi; 5 Seans Kavitasyon + 5 Seans Lenf Drenaj + 5 Seans Power Plate Uygulaması %88 ŞehriKeyif Fırsatıyla 400 TL Yerine Sadece 49 TL!

  • 13 yıl önce
  • 589 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar

Kusursuz Bir Vücut İçin Albinamed Güzellik Merkezi'nin Yolunu Tutun!...

Yıllarca hayalini kurduğunuz harika bir vücuda kavuşma zamanı geldi de geçiyor bile...

Albinamed Güzellik Merkezi size harika bir vücuda kavuşma fırsatı sunuyor.

Zayıflamada devrim yaratan, son yılların en başarılı uygulamalarından "Kavitasyon, Lenf Drenaj, Power Plate” uygulamalarıyla hayalinizdeki vücuda kolayca kavuşmanız mümkün.

Kavitasyon Nedir? Kavitasyon sistemi, bölgesel yağlanma ve selülitle ultrason (ses dalgaları) yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir.

Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine neden olur.

Bununla birlikte oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozar.

Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır.

İlk seansta yağlı bölgenin kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında ciddi bir incelme görülür. Sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam eder.

Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.

Kavitasyon, kurtulmak istenilen, bel, karın, göbek, kol, kalça ve sırttaki çözülemeyen depo yağları parçalayıp, yerleşmiş bölgesel yağları öncelikle eritmek, selülitli bölgelerin görünümünü azaltmak için kullanılan güçlü bir sistemdir.

Makinenin bir diğer özelliği de ayarı değiştirilerek güçlü ultrason dalgaları aynı zamanda cilt sıkılaştırması için fayda sağlamaktadır.

Lenf Drenaj Nedir?Özellikle selülit, lokal zayıflama ve vücut sıkılaştırma programlarında sonucun kalite ve kalıcılığını arttırmak için proslim24 aracı ile birlikte uygulanan yöntemdir.

Prosör adı verilen bir cihaz ile gerçekleştirilen bu yöntem ayak parmak uçlarından itibaren bele kadar uygulanan yoğun bir masaj tekniğine dayalıdır.

Sistemin en önemli özelliği vücutta lokal fazlalık ve selülite yol açan ödem ve toksinlerin atılmasını ve dolaşım sisteminin düzenlenmesini sağlamaktadır.

Power Plate

Son derece gelişmiş vibrasyon teknolojisi ile çalışan bir egzersiz aleti olan Power Plate’in ürettiği vibrasyon insan vücuduna bir enerji olarak yollanır.

Tercih edilen frekanstaki salınımlar vücut kaslarını gerilme yönünde uyarır. Uygulama süresince kaslar sürekli olarak gerilir, gevşer ve çalışır.

Günümüzde birçok sporcunun antremanlarını üzerine ilave ağırlıklar takarak yapmasının nedeni de budur.

Bu yöntem sayesinde 1 dakikada bu salınım altında çalışan karın kaslarınız yüzlerce kez mekik hareketi yapmışçasına yorulur.

Albinamed Güzellik Merkezi'nde 5 Seans Kavitasyon + 5 Seans Lenf Drenaj + 5 Seans Power Plate

%88 ŞehriKeyif Fırsatıyla 400 TL Yerine Sadece 49 TL!





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 400.00 TL - İndirimli Fiyatı : 49.00 TL - İndirim Oranı : % 88
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Ankara,

Fırsat Sahibi

Şehri Keyif Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2011
  • Trafik

    : 589