Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

AYVALIK CUNDA ADASI KAZDAĞLARI TURU 09 EYLUL 2011 – 1 KASIM 2011 VE 01 MART 2012 – 01 TEMMUZ 2012 TARİHLERİ ARASINDA HER CUMA HAREKETLİ 1GECE 2 GUN YARIM PANSİYON OTEL KONAKLAMALI AYVALIK – CUNDAADASI- ŞEYTAN SOFRASI-

  • 13 yıl önce
  • 412 defa incelendi
  • 6 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
CRN TUR

1.GÜN :İSTANBUL – AYVALIK

22:30 İncirli Boyner Mağazası 23:30 Beşiktaş Yıldız Camii, 24.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi otoparkı, önünden hareketle Bursa, Balıkesir güzergahı üzerinden yaklaşık 7 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Ayvalık’a varıyoruz.

2. Gun : Ayvalık

Sabah verilen serbest kahvaltının(kahvaltı ücretli olup tur bedeline dahil değildir) ardından otelimize gidiyoruz. Otelimize (otelimizin musaitliği ve doluluğuna göre ) yerleşme ve kısa bir dinlenme molası sonrasında gezimize başlıyoruz. Ayvalık tarih ve kültür gezimize başlıyoruz. Gezilecek yerler: Cunda Adası , Şeytan Sofrası, Cennet Tepesi, Çınarlı Camisi,( eski Aghia Yorgi Kilisesi), Taksiyarhis Kilisesi , Cunda Kordon gezilerimizin ardından Cunda Adasında ekstra öğlen yemeği molası veriyoruz. Cunda gezimiz sonrasında Sarımsaklı' da bulunan otelimize varıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. GÜN KAZDAĞLARI KÖYLERİ GEZİSİ :

Otelde alınan açık büfe sabah kahvaltısının ardından oksijen oranı açısından Alplerden sonra dünyada 2. bölge olan Kazdağları ’ nı keşfe çıkıyoruz. Burada Kazdağları'nın tanıtımını ve bölgedeki yaşam şeklini bizlere görsellerle de gösterebilecek konumdaki Tahtakuşlar Köyü Etnografya Müzesi gezisi yapıyoruz. Ardından Altınoluk civarlarında verilen ekstra öğlen yemeği molası sonrası son zamanlarda Karadağlar Dizisi ile daha popüler hale gelen Kazdağı köylerinden Yeşilyurt Köyü'ne gidiyoruz. Yeşilyurt Köyünde verilen serbest zaman sırasında belli bir süre dinlenebilirsiniz. Yeşiyurt Gezisi sonrası Adatepe eski Yunan Köyü'ne hareket ediyoruz. Burada köy evleri arasında yapılan geziler sonrası köy meydanında köy kahvelerinde mola veriyoruz. Ardından Zeus Altarı'ndan Ege Denizi'nin muhteşem manzarasını izledikten sonra turumuza başlangıç noktamız olan İstanbul' a hareket ediyoruz. İstanbul' a varışımız sonrasında sizlerle aldığımız duraklarda vedalaşıyoruz. ( dönüş yolumuz çanakkaletekirdağ üzerinden yapılmaktadır)

Programa Dâhil Olan Hizmetler

Yarım pansiyon otel konaklaması( 1.gun akşam yemeği ve 2.gun sabah kahvaltısı), lüks araçlarla ulaşım ve çevre gezileri, araç içi ikramlar,

Programa Dâhil Olmayan Hizmetler

Öğle yemekleri, yemeklerde alınan içecekler, mola yerlerinde ve otelde yapılan şahsi harcamalar, müze ören yeri giriş ücretleri

FiyatlarveOteller

kişibaşı 0-6 yaş 7-12 yaş

GRAND MİLANO HOTEL 3 YILDIZLI 99TL 59TL 79TL

NOT : MÜZE& ÖREN YERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ , REHBERLİK HİZMETİ ve seyehat sigortası bedelleri için 40TLREZERVASYON SIRASINDA tahsil edilecek OLUP BU ÖDEME YAPILMADIĞI TAKTİRDE REZERVASYON GEÇERSİZ OLACAKTIR.

Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı, müze ören yerleri girişleri Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez. Tur içersinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri , müze& ören yeri giriş ücretleri rehberlik hizmeti Vb. Haklar İade Edilmez.

KONAKLANACAK OTELLERİMİZ

GRAND MİLANO HOTEL www.grandmilanohotel.com

Hotelimiz yüzme havuzu , restaurantı ve barı ile sizlere unutulmayacak bir tatil sunacak . Denize 50 m olup pırıl pırıl denizi, özel kumsalı ve profesyonel hizmet anlayışı ile 24 saat sizilerin yanındayız...

Sarımsaklı, Balıkesir ili, Küçükköy beldesine bağlı bir tatil beldesidir. Sarımsaklı konum itibariyle Ayvalık'ın batısında bir yarımadadır. Sarımsaklı denizi ve plajı ile ün yapmış her geçen gün daha çok tatilcinin tercih ettiği bir tatil beldesi olmaya başlamıştır.

Detaylar

Gezi Süresi 2 Gece 3 Gün olup 1 gecesi yolda olmak uzere 1 Gece 2 Gün yarım pansiyon otel konaklamalıdır..

1 sabah kahvaltısı ve 1 akşam yemeği mevcut olup öğlen yemekleri ve yemeklerde alınan içecekler extradır.

Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır.

Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez.

0–6 Yaş Çocuklarda Otel Konaklamasında Yatak Verilmeyebilir.

Tur içersinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri rehberlik hizmetleri muze& ören yeri giriş ücretleri Vb. Haklar İade Edilmez.

Rezervasyon Esnasında Koltuk Sözü Verilemez.

Konaklama Bölgelerinde Ve Otellerinde Yoğunluğa Göre aynı standartlarda olmak kaydı ile Değişiklik Yapılabilir.

Tur öncesi ve Tur içinde Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlarda firmamız Crn Turun Sorumluluğu Yoktur.

Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında turu 3 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı CRN TUR da saklıdır. Turun iptali durumunda CRN TUR iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Kanunu süredir tazminat hakkı yoktur.

Tur tarihinden 1 hafta öncesine kadar talep edilen rezervasyon iptallerinde tur bedelinin %50 kesinti ile iade yapılır. Son hafta içerisinde talep edilen iptallerde kesinlikle iade yapılmaz.

UlaşimAraçlari

tura çıkacak olan araçlarımız katılımcı sayısına gore belirlenmekte olup Mercedes (403 vb) safir man , 27 – 31 – 17 kişilik araçlar şeklinde ayarlanmaktadır. Araç yerleşme planında hiçbir şekilde koltuk garantisi verilmemektedir. Araçlardaki oturma duzenimiz rezervasyon sıralaması göz önünde tutularak yapılmaktadır.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 200.00 TL - İndirimli Fiyatı : 99.00 TL - İndirim Oranı : % 65
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Şehri İndirim Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 15 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Eylül 2011
  • Trafik

    : 412